2018. december 26., szerda

2018 Karácsonya

A Karácsony jele a csillag, fény a sötétségben.
Ne önmagadon kívül valónak, de a benned lakozó Mennyben ragyogónak lásd e csillagot, és fogadd el annak jeleként, hogy elérkezett Krisztus ideje.
Krisztus semmit sem követel.
Senkit sem kér semmilyen áldozathozatalra.
Az Ő színe előtt maga az áldozathozatal gondolata is értelmét veszti, mert Ő Isten Házigazdája.
Elég, ha meghívod Őt oda, ahol már eleve jelen van azáltal, hogy felismerted az Ő Házigazdájának Egységét,és többé egyetlen, az Ő Egységétől idegen gondolat sem lakozhat ott Vele. Teljes Szeretetre van szükség, hogy üdvözölhesd Őt, mert a Szentség Jelenléte megteremti az azt körülvevő szentséget is. 

Ezen a Karácsonyon adj a Szentléleknek mindent, ami fájdalmat okoz neked. Hagyd, hogy teljesen meggyógyulj, hogy csatlakozhass Hozzá a gyógyításban, és hagyd, hogy mindenkit megszabadítva együtt ünnepeljük szabadulásunkat.
Semmit ne hagyj hátra, mert a megszabadulás mindig teljes, és ha velem együtt elfogadod, velem együtt meg is adod majd testvérednek.
Minden fájdalom, minden áldozathozatal, minden kisszerűség eltűnik majd a kapcsolatunkban, amely éppoly ártatlan és éppoly erős, akár az Atyánkkal való kapcsolatunk.
Elhozattatik majd hozzánk a fájdalom,és eltűnik jelenlétünkben--fájdalom nélkül pedig nem létezhet áldozathozatal. És ahol nincs áldozathozatal,
OTT SZÜKSÉGKÉPPEN SZERETET VAN.


Szeretettel,

Eszter



A képen a következők lehetnek: felhő



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése